Carin Nyst

Kunstmarkt

Naam: Carin Nyst
Kunstvorm:
Website:

Een paar jaar geleden heeft Carin het tekenen en schilderen weer opgepakt. Door de corona-periode met alle beperkingen heeft dat een vlucht genomen. Eerst in de vorm van kaartjes voor familie, vrienden en kennissen die het lastig hadden. Maar uiteindelijk ook in andere vormen.

Carin is een natuurliefhebber in brede zin, die graag wandelt en fietst in de omgeving van Amsterdam, maar ook met veel plezier te vinden is aan de kust of op bv de Veluwe. Haar inspiratie haalt ze dan ook voornamelijk uit de natuur. En van haar huisdieren: drie katten en een hond. Eigenlijk zit achter ieder werk wel een verhaal. Zoals Carin altijd zegt: “Het komt uit mijn hart.”

Van de interactie met de mensen: klanten en mede-kraamhouders, krijgt ze energie .

Carin’s aanbod is zeer divers, van origineel werk tot afdrukken daarvan in de vorm van onder meer kaarten en stickers. Inmiddels heeft ze ook de grafische kunst ontdekt, waar ze zich graag verder in wil ontwikkelen. Maar ze vindt het ook erg leuk om gebruikt aardewerk een nieuw leven te geven door het te beschilderen. Voor ieder wat wils dus.

Veel gehoorde opmerkingen: “Ik word blij als ik jouw kraam zie”, “Jouw werk heeft iets dromerigs” en “Blije tekeningen”.

We zijn benieuwd of u ook blij wordt van het werk van Carin.