Kunst uit de bocht

Kunstmarkt

Maar liefst 80 kramen met Kunst staan op u te wachten op 8 juni in Wormerveer. Veel kunst van kunstenaars met een grote diversiteit op een locatie met een prachtige ambiance- De Zaanbocht van Wormerveer. En het is niet alleen kijken. Dit jaar zijn er meer workshops waar u spontaan aan kunt deelnemen. Zoals mozaïeken, schilderen en papierknippen. Of is dit misschien het moment om een snelportret te laten maken van uw zelf, uw kind of kleine kind. De terrassen zijn de hele dag open. Een glaasje wijn, een stokbroodje en dan brengt Margo ook nog Franse Chansons ten gehore. Kan het Franser? En u hoeft hiervoor niet naar Parijs. Op 8 juni ligt het MONTMARTE AAN DE ZAAN.

Het feest begint om 10:30 en eindigt rond de klok van 16:30u. We hopen u daar te ontmoeten

"Kunst uit de bocht is een erg leuk festival waar ik mijn schilderijen mooi kan opstellen. De verkoop viel niet tegen maar het was vooral gezellig!"

Marike Verheijen, kunstenaar op doek

Schrijf je nu in

Wilt u met uw kunst een kraam staan dan kunt u zich aanmelden via deze website. We huren hiervoor echte marktkramen van 3 meter breed.

De kosten voor een kraam zijn slechts 25 euro. Het aantal kramen is wel beperkt. Bij toewijzing zullen we wel rekening houden met diversiteit en kwaliteit zodat de markt voor iedere bezoeker een aantrekkelijke bezoeken markt wordt.

Inschrijfformulier